Ez a hír címe, valami textiliás cím
A gulyás knédlivel a 2. árcsoportban ugyanannyiba került Nagmihályban (Michalovce), mint Cheb városában. A szakáccsal szemben akkoriban nem támasztottak nagy elvárásokat. El kellett hogy tudja olvasni a recepteket, le kellett mérnie az alapanyagokat, kavargatnia kellett az edényben és olajsütőben (fritőzben) sütni. Senki sem várta el tőle, hogy degusztációs menüt állítson össze. Szokás szerint 12 órára bezárkózott a konyhába, a vendégek közé vagy nem bátorkodott menni, vagy kifejezetten meg volt neki tiltva. Még a kilencvenes években is tartotta magát ez a trend, a főzőműsorokat a televíziózás sztárjai vezették – színészek, énekesek, akik egy egész órán át túrkáltak valamelyik kiszucai
Ez a hír címe, valami textiliás cím
A gulyás knédlivel a 2. árcsoportban ugyanannyiba került Nagmihályban (Michalovce), mint Cheb városában. A szakáccsal szemben akkoriban nem támasztottak nagy elvárásokat. El kellett hogy tudja olvasni a recepteket, le kellett mérnie az alapanyagokat, kavargatnia kellett az edényben és olajsütőben (fritőzben) sütni. Senki sem várta el tőle, hogy degusztációs menüt állítson össze. Kattints a folytatáshoz >>
HÍRELVÉL
Név
E-mail

CÉGADATOK
ÁSZF
SZ&N-HOTEX Kft.
H8360, Keszthely Búzavirág utca 2/D/3
Adósz: 13463603-2-20
Cégj: 20-09-076824
Adatvédelmi nyilatkozat
KAPCSOLAT
Mobil: +36309023164
E-mail: info@hoteltextilia.hu
Ajánlatkérés